Kontakt oss om dette produktet.

Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 
 

Structural potetsetter

Beltesystemet gjør denne potetsetteren til en unik maskin med meget høy nøyaktighet både i sette­dybde og setteavstand. Spesielt velegnet til forgrodde settepoteter. Flere modeller i både 2 og 4 radere.

Structural PM 20RH og MS 2000 / 4000 Beltesetter

Stuctural Belte-Potetsetter, er et unikt konsept og uten tvil den raskeste potetsetter på markedet. Structural's plukkevennlige beltesystem gjør at den har en jevn og nøyaktig mating selv i høy hastighet, med en minimal dropphøyde og som resultat av dette får man da et ensartet og nøyaktig setteresultat. Selv ved høye hastigheter og sams frøstørrelser vil Strucutal's potetsettere ha en jevn setteavstand med høy presisjon. Spesielt egnet for forgrodde poteter. Rad-avstand fra 70 til 90 cm.

PM 20RH to- rads trepunktmontert, med og uten drillformer. Ekstrautstyr leveres etter ønske.
MS 2000 / 4000 to eller 4-rads helhydraulisk slepesetter, med og uten drillformer, gjødselkasser er tilgjengelig på disse maskinene samt at ekstrautstyr leveres også her etter ønske.

Kontakt vår selger for potetutstyr:
Svein Ragnar Wold-Hansen
Tlf: 91 75 67 07
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Miedema tilbyr også komplette innlagring og sorteringsutstyr for poteter og løk. Kontakt oss for mere informasjon.

pdfStructural potetsetter brosjyre

Miedema hjemmeside