Kontakt oss om dette produktet.

Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 

Egholm City Ranger 2260 4WD

Når du har ansvaret for utendørs vedlikehold har du bruk for det beste verktøyet du kan få, og ikke kun i form av yteevne. Du har bruk for en redskapsbærer som klarer oppgavene optimalt, men også kan være effektiv så mange timer som mulig hele året, og som klarer alle typer oppgaver perfekt hver dag. Du har også bruk for en maskin som leverer det beste investeringsavkastet, fordi faktum er at utstyr til utendørs vedlikeholdelse ofte er et spørsmål om budsjetter.

Du skal også sørge for at mennesker som utfører arbeidet er godt ivaretatt. Du har bruk for en maskin som beskytter og hjelper dem med å holde arealene reine og attraktive. Hva du har bruk for er en City Ranger 2260 fra Egholm og Lena Maskin A/S. Med sin kraftfulle Kubota bensinmotor og 4-hjulstrekk klarer City Ranger 2260 alle former for utendørs reingjøringsoppgaver hele året rundt.

Et komplett utvalg av skredersydde kvalitetsredskaper sikrer perfekte resultater hele året rundt. Du får maksimal allsidighet og effektivitet ved verdens raskeste redskapsskift mellom de forskjellige redskaper, høy manøvreringsdyktighet, enkel håndtering og maksimal førerkomfort. City Ranger 2260 er konstruert og bygget i Danmark og tvers igjennom et imponerende håndverk dedikert til å gjøre dine utendørsarealer så reine og velstelte som mulig uansett vær eller årstid.

pdfEgholm City Ranger 2260 brosjyre

pdfEgholm City Ranger 2260 tekniske data

Egholm hjemmeside