Kontakt oss om dette produktet.

Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 

Utformet for mindre plener. Den kompakte størrelsen og lave vekten øker manøvrerbarheten på små områder. Til åpne og flate hager på opp til 600 m2 med få hindringer. Takler bredere passasjer og mindre skråninger.

Kompakt utforming på en pålitelig firehjuls plattform, med forbedret ytelse i ulendt terreng. Det utskiftbare dekselet gjør at du enkelt kan gi gressklipperen et personlig preg. For små til mellomstore hager på opp til 1000 m2 med flere hindringer. Utstyrt med Automower® Connect@Home.

Automatisk passasjehåndtering hjelper til i smale passasjer, mens værtimeren justerer klippingen slik at den matcher gressveksten. For mellomstore hager på opp til 1500 m2 med flere hindringer. Takler normale skråninger. Utstyrt med Automower® Connect@Home.

Den mest avanserte modellen i 300-serien. Klipper kompliserte plener på opp til 1600 m2. Håndterer ulendt terreng, smale passasjer og skråninger med opp til 40 % helling.

Dette er en kraftfull robotgressklipper i full størrelse som egner seg i de fleste hager på opp til 2200 m2. Den håndterer alle de vanlige utfordringene i en anlagt hage. Utstyrt med automatisk passasjehåndtering, elektrisk høydejustering og værtimer.

Premium-modellen og det perfekte valg for alle hager, inkludert de komplekse, på opp til 3200 m2 med adskilte plenområder, smale passasjer, trær, busker og bratte skråninger.

Robust, pålitelig og egnet for plener på opp til 4000 m2. Den navigerer komplekse områder, smale passasjer, ulendt terreng og skråninger med opp til 45 % helling. Værtimeren justerer klippingen slik at den matcher gressveksten.

Den mest avanserte og best utstyrte modellen med tohjulsdrift på markedet. Denne klipperen passer til store, kompliserte hager på opp til 5000 m2. Den takler fint utfordrende, komplekse og adskilte plenområder med flere passasjer og bratte skråninger.

Verdens første Husqvarna Automower® AWD klipper enkelt krevende plener på inntil 3500 m2. Den håndterer skråninger med helling på opp til 70 % (35˚) og gir strålende resultat i utfordrende og kuperte gressområder.