Kontakt oss om dette produktet.

Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 

automower 105 intro

Robotklippere

Det finnes en Husqvarna Automower®-modell for alle typer plener. Fra mindre og enkle plener til svært komplekse hager med bratte skråninger og smale passasjer.

husqvarna rider 112c intro

Gressklippere

En perfekt klippet gressplen krever en gressklipper som kan håndtere både varierende kompleksistet og bratte hellinger. Derfor tilbyr Husqvarna et stort utvalg av gressklippere og klippemetoder for å oppfylle alle dine krav.

husqvarna 336fr intro

Kratt- og gressryddere

Trimmere med kraft, slitestyrke og allsidighet for villaeiere som ønsker å holde hagen i form. Den lave vekten gjør disse maskinene ekstremt fleksible, og de er konstruert for lavt støynivå.

husqvarna 550xpg mk2 intro

Motorsager

Jobb raskt, sikkert og effektivt under hele arbeidsøkten med motorsager fra Husqvarna.

husqvarna st 330pt intro

Snøfresere

Enten du eier en passe stor oppkjørsel eller har ansvar for snørydding på et større område, har Husqvarna snøfresere som gjør jobben grundig og effektivt.

husqvarna 535i xp intro

Batteriprodukter

Batteriserien fra Husqvarna er laget for å gi deg all den kraften og det brukervennlige designet du forventer og krever fra et produkt som bærer vårt navn. De bidrar med komfort og ansvarlig utførelse til så godt som alle typer jobber — fra sporadisk bruk til heldagsarbeid.