verkstedleder ron min


Vi søker verkstedleder til vårt landbruksverksted i Røn

Lena Maskin er i sterk vekst og vi søker en aktiv og energisk frontfigur til vårt verksted i Røn. Vi søker en verkstedleder, som finner det naturlig å gå i front – og som er klar for en jobb med massevis av utfordringer og muligheter.

Hos Lena Maskin AS avdeling Røn vil rette vedkommende ha frie rammer, og du blir en del av virksomhetens daglige ledelse. Vi søker derfor en sterk ledertype med kommersiell innsikt, som gjennom sitt lederskap er i besittelse av naturlig pondus, er vant til å lede og gå i front, samt har en synlig lederstil kombinert med en praktisk forankring som kan skape kundetilfredshet gjennom høy servicegrad, samt resultatoppnåelse og fremtidig vekst for avdelingen.


Dine arbeidsområder

Som verkstedleder får du stor innflytelse på alle virksomhetens prosesser og arbeidsrutiner. Dine primære arbeidsoppgaver blir derfor:

 • Kundeservice, herunder oppsøkende kundekontakt og reklamasjonshåndtering
 • Planlegging og ledelse av mekanikere på verkstedet og mobil service
 • Kvalitetssikring av utførte arbeider, samt tilrettelegging for produktivitet og effektivitet i alle verkstedrelaterte prosesser
 • Personalledelse, herunder motivasjons- og kompetansehevende tiltak for våre mekanikere
 • Profesjonell og individuell rådgivning til våre kunder
 • Sikre at både verksted og interne rutiner er presentable og profesjonelle
 • Du får budsjettansvar for verkstedet, og skal kunne håndtere fakturering, internt og eksternt 

 

Dine kvalifikasjoner

Som person har du velutviklede forhandlingsevner, og du setter din ære i å skape gode samarbeidsrelasjoner. Din lederstil er åpen, synlig og preget av engasjement og godt humør. Ut over dette forventer vi, at du:

 • Har en landbruksrelevant bakgrunn, med fagbrev som landbruks-, anleggs-, eller bilmekaniker i bunnen. Erfaring fra verksteddrift og ledelse er ønskelig, men tilsvarende relevant erfaring kan kompensere for dette.
 • Har kjennskap til og forståelse for bondens behov
 • Er fortrolig med bruk av alminnelige IT systemer, for daglig formell og uformell korrespondanse, samt planlegging og drift av verkstedet
 • ALDRIG går på akkord med kvaliteten i de oppdrag som er gjennomført og sendes ut av verkstedet – det er hele fundamentet i vår virksomhet og vårt renomme i markedet
 • Er strukturert og selvstendig, samt at du setter din ære i å yte ditt beste ved enhver anledning
 • Du er villig til å gå foran og legge ned den arbeidsinnsatsen som stillingen krever. Du skal vise veien – spesielt i sesongene, hvor behovet for service fra verkstedet er sterkt påkrevet, og kunder og kollegaer alle har bruk for deg og ditt lederskap.

 

Vi tilbyr en selvstendig heltidsstilling med gode utviklingsmuligheter. Du kommer til å jobbe i en flat og uformell organisasjon, hvor det er høye forventninger til kvalitet og resultater. Du blir del av et miljø hvor ingen dag er lik, og hvor takhøyden er stor. Lønn etter avtale. Hvis du vil vite mer om stillingen er du velkommen til at kontakte Ettermarkedssjef Steen Gram på mobil 41 29 15 29.


Send din søknad og CV pr. mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. – merk søknaden ’Verkstedleder Røn’.
Søknadsfrist 22. februar 2021.
Vi behandler alle søknader konfidensielt.