Kontakt oss om dette produktet.

Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 

DISCO storslåmaskiner – overbevisende bredde

Du har valget. 5 forskjellige storslåmaskinmodeller utgjør bokstavelig talt en imponerende bredde i utvalget. Blant dem DISCO DUO som kan monteres for kjøring bakover. Dette er en enorm slåmaskin med DISCO AUTOSWATHER. I modellrekken finnes også DISCO BUSINESS med lastfølende hydraulikk og tallrike tilleggsfunksjoner og DISCO CONTOUR og TREND. Alle er utstyrt med ACTIVE FLOAT og en rekke andre tekniske nyvinninger.

 

Spesifikasjoner

pdfDISCO storslåmaskiner brosjyre.pdf

Product Tour

   

disco large 1

NYHET: DISCO 1100 BUSINESS med stengelbehandler med tinder eller valser.
Med to hydraulisk styrte teleskoputleggere blir arbeidsbredden (avhengig av den frontmonterte maskinen) opp til 10,70m med full overlapping (inntil 60 cm) i kurver og hellinger. Langs veien foldes utleggerne sammen så transporthøyden er under 4 m og bredden under 3 m. DISCO 1100 BUSINESS er altså en kompakt maskin tross sin enorme arbeidsbredde.

 

disco large 2

DISCO DUO.
DISCO 9400 C DUO er en storslåmaskin som med sin arbeidsbredde på 9,10 m virkelig får slåtten unna. Hvis du monterer den for kjøring bakover har du fullt overblikk hele tiden. Stengelbehandleren med tinder sørger for at avlingen tørker fort.

 

disco large 3

DISCO 9200 C AUTOSWATHER.
Uten konkurranse når store mengder biomasse skal håndteres: DISCO AUTOSWATHER med 9,10 m arbeidsbredde og strengsamler gir deg overbevisende kapasitet og fleksibilitet i grovfôrkjeden.

 

disco large 4

BUSINESS, CONTOUR eller TREND.
CLAAS har en rekke forskjellige modeller i sitt utvalg elt etter hvilket behov de skal dekke. Fra enkle TREND via CONTOUR til de virkelig avanserte BUSINESS modellene. Med DISCO 1100 BUSINESS og DISCO 9200 TREND er programmet utvidet til totalt 14 modeller.

 

disco large 5

Individuell betjeningskomfort.
Enestående brukervennlighet og allsidighet: Mens DISCO TREND greier seg fint med to EV oljeuttak er DISCO BUSINESS fullt ISOBUS-kompatibel og kommer som standard med lastfølende hydraulikk og mange andre funksjoner.